Користувачі помітили, що Apple iPhone 15 погано тримає Wi-Fi – схоже, проблема в iOS 17

Опубликовал
Андрей Русанов

Після виходу Apple iOS 17 деякі користувачі скаржаться на проблеми з Wi-Fi на iOS 17, особливо це стосується iPhone 15. Деякі читачі сайту 9to5Mac повідомили, що у них виникли проблеми з Wi-Fi після оновлення, пошук в інтернеті дав ще більше результатів.

Проблема проявляється в тому, що застосунки не можуть завантажувати дані або з’єднання працює дуже повільно. iPhone просто перестає завантажувати вміст у таких програмах, як Threads, TikTok або навіть Safari. Найбільш поширений випадок, коли iPhone 15 Pro Max під’єднаний до Wi-Fi.

Онлайн-курс "Тестування API" від robot_dreams.
Навчіться працювати з API на просунутому рівні та проводити навантажувальні тестування, щоб виявляти потенційні проблеми на ранніх етапах розробки.
Програма курсу і реєстрація

У деяких ситуаціях доводиться вручну вимикати зв’язок та повторно під’єднуватися до Wi-Fi, щоб передавання даних знову запрацювало. Особливість проблеми спонукає користувачів вважати, що щось негаразд з їхньою мережею, але власники інших пристроїв, окрім iPhone та iPad помічають, що в іншому все гаразд.

Деякі користувачі кажуть, що Wi-Fi періодично відключається на iPhone 15 Pro, але добре працює з усіма іншими пристроями. У випадках, коли підключення все ж відбувається, сторінки та застосунки працюють дуже повільно.

Один з користувачів на Reddit стверджує, що налаштування діапазону Wi-Fi жорстко на 20 МГц, 40 МГц або 80 МГц розв’язує проблему. Попри деяку кількість скарг, складно сказати напевно, скільки користувачів постраждали. З п’ятниці, коли була помічена проблема, Apple ніяк не відреагувала на неї, також нема надійного виправлення.

Disqus Comments Loading...