Рубрики НовиниКрипто

Криптобіржа Binance виходить із росії та передає російську аудиторію CommEx

Опубликовал
Юрій Орос

Binance уклала угоду про продаж всього свого російського бізнесу криптообміннику CommEX. Процес відключення займе до року, а всі активи чинних росіянських користувачів обіцяють тримати в безпеці до передачі.

Ми усвідомлюємо, що робота в росії не сумісна зі стратегією Binance.

— Ноа Перлман, директор Binance з відповідності стандартам. 

Він додав: «Ми залишаємося впевненими в довгостроковому зростанні Web3-індустрії в усьому світі та зосередимо нашу енергію на 100+ інших країнах, в яких ми працюємо».

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Процес міграції користувачів буде впорядкований. Binance і CommEX поінформують користувачів про те, як перевести свої активи на CommEX. Частина нових реєстрацій російських користувачів буде негайно перенаправлена на CommEX. Протягом наступних кількох місяців Binance закриє всі біржові послуги та бізнес-лінії в росії. 

Хоча фінансові деталі угоди не розголошуються, вони наголошують, що Binance повністю йде з росії та не матиме поточного розподілу доходу від продажу, а також не має можливості викупити частку в бізнесі.

Офіційний запуск криптобіржі CommEX відбувся буквально вчора, 26 вересня, мабуть, як раз для угоди. Навіть сторінки на Вікіпедії в них поки нема, як і рубрики «про нас». Втім, у вітальному повідомленні говориться, що: «Ми створили CommEX, щоб спростити вашу взаємодію з криптовалютами, роблячи її максимально прозорою і зручною». 

Disqus Comments Loading...