«Київстар» запустив нову лінійку бізнес-тарифів — від 200 до 1000 грн/міс

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Київстар» після недовготривалої перерви повернувся до впорядкування та актуалізації тарифів, почавши з пропозицій для бізнесу — 25 жовтня найбільший оператор із 24,1 млн абонентів запустив нову лінійку «Бізнес UA» з п’яти пропозицій у ціновому діапазоні від 200 до 1000 грн на місяць. Це заміна лінійки «LOVE UA. Бізнес».

Лінійка «Бізнес UA» представлена п’ятьма пропозиціями: «Бізнес UA. Ідея», «Бізнес UA. Мета», «Бізнес UA. Баланс», «Бізнес UA. Швидкість», «Бізнес UA. Масштаб». Вони відрізняються наповненням і, ясна річ, абонплатою — від 200 до 1000 грн на місяць. У нових тарифах оператор пропонує клієнтам «ще більше можливостей для спілкування», а саме:

  • більші обсяги мобільного інтернету (у тарифах від 400 грн/міс діє умовний безліміт — після вичерпання 100 ГБ на місяць активується шейпінг 0,8 Мбіт/с);
  • більше хвилин для дзвінків на всі мережі в Україні і до 13 країн (Польщі, Італії, Чехії, Німеччини, Узбекистану, Ізраїлю, США, Канади, Китаю, Індії, Іспанії, Молдови, Румунії);
  • послуга «Роумінг як вдома», яка дозволить користуватися мобільним зв’язком за «домашнім» тарифом у 27 країнах Європи без додаткових доплат;
  • дві додаткові послуги (Суперсили) без доплат, включно з онлайн чи ПК-версією Microsoft 365, віртуальною мобільною АТС, додатковою SIM для другого пристрою та ін;
  • можливість аналізувати та управляти звітністю за всіма номерами через систему «Мій Київстар», а саме — «Кабінет координатора».

Ключові умови та особливості тарифів «Бізнес UA»

Нові тарифи «Бізнес UA» від «Київстар». Детальні умови розписані на сайті Київстар

Клієнти, які вже користуються корпоративними тарифами, можуть перейти на нові безпосередньо кабінеті «Мій Київстар». Для ФОПів, що використовують тарифи передплати, «Київстар» пропонує «Бізнес-старт» зі знижкою -50% на плату за обраним тарифом протягом 6 місяців (з другого місяця підключення). Для переходу з передплаченого зв’язку знадобиться послуга Міграція, з контрактного тарифу — Перереєстрація, а від іншого українського оператора зі збереженням номера — вже добре знайома послуга MNP.

Інші зміни у деяких тарифних планах

Одночасно «Київстар» змінює умови тарифів з попередніх лінійок та закриває деякі «старі» тарифи, які за наповненням більше не відповідають потребам користувачів:

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест
  • З 31 жовтня 2023 року стануть недоступні для нових підключень тарифи: ВСЕ РАЗОМ Домашній, ВСЕ РАЗОМ Сімейний, ВСЕ РАЗОМ Преміальний, Домашній, Домашній регіон, Домашній Базовий. Водночас наявні абоненти з цими тарифами ще якийсь час зможуть користуватися ними.
  • З 31 жовтня 2023 року Інтернет про запас змінить назву на Оберіг, а ВСЕ РАЗОМ LOVE UA — на ВСЕ РАЗОМ Слава. Решта умов тарифів не зміниться.
  • Користувачі ВСЕ РАЗОМ Твій автоматично будуть переведені на тариф ВСЕ РАЗОМ Єдність —абоненти отримають усі обсяги послуг попереднього тарифного плану, а також додатково 100 SMS на українські номери без зміни абонплати.

Наразі «Київстар» під серйозним тиском з боку держави — на початку місяця за позовом СБУ суд арештував всі корпоративні права мобільного оператора, що разом з іншими процесами робить реальнішим сценарій подальшої націоналізації активу або конфіскації частки, пов’язаної з підсанкційними російськими бізнесменами на чолі з міхайлом фрідманом. Нідерландський холдинг VEON (материнська компанія «Київстар») напередодні заявив про повний вихід з рф та продаж російських активів групі топменеджерів «ВімпелКому». Водночас в «Київстарі» заявили, що фрідман не є кінцевим бенефіціаром, жодним чином не впливає на діяльність компанії та не отримує ніякої фінансової чи іншої вигоди.

Disqus Comments Loading...