Рубрики НовиниІгри

Larian, розробник Baldur’s Gate 3, займеться новою Divinity: Original Sin «після тривалої перерви»

Опубликовал
Андрій Русанов

В інтерв’ю IGN глава Larian Свен Вінке розповів, що студія займатиметься третьою грою Divinity: Original Sin після великої паузи слідом за релізом Baldur’s Gate 3. Вінке не називав термінів, але з його слів ясно, що продовження серії Divinity настане відразу після BG3 – компанія не буде розмінюватися на якісь інші проєкти.

«Це наш власний всесвіт, який ми побудували, тож ми безперечно повернемося туди в якийсь момент. Колись ми туди повернемося. Спочатку ми закінчимо це [Baldur’s Gate 3], а потім зробимо перерву, тому що нам також потрібно творчо освіжитись. Ви бачите, як 400 розробників вкладають у це своє серце та душу. Ви отримуєте кращий їхній результат, їхню майстерність у цій грі».

Оригінальний фентезійний всесвіт Divinity, що приніс успіх та популярність Larian, стартував 21 рік тому. Фактично, студія робила лише ігри Divinity. Baldur’s Gate 3 – перша гра з іншої франшизи за два десятки років. Ось хронологія Divinity:

  • 2002 – Divine Divinity
  • 2004 – Beyond Divinity
  • 2009 – Divinity II: Ego Draconis
  • 2010 – Divinity II: Flames of Vengeance і The Dragon Knight Saga
  • 2012 – Divinity II: Developer’s Cut
  • 2013 – Divinity: Dragon Commander
  • 2014 – Divinity: Original Sin
  • 2017 – Divinity: Original Sin II
  • 2018 – Divinity: Original Sin II Definitive Edition

У двомірні ізометричні Divine Divinity та Beyond Divinity можна пограти на будь-якому комп’ютері, на якому не йдуть сучасні ігри та отримати задоволення від класики.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Divinity II буде цікавою сучасним геймерам – це красива та захоплива 3D-RPG від третьої особи.

Перша Divinity: Original Sin – гарна гра, але Divinity: Original Sin II стала визнаним шедевром командних RPG з покроковими боями. Кількість способів проходження квестів та ведення бою у ній вражає уяву. Ще у грі дуже гарний саундтрек.

Disqus Comments Loading...