Рубрики НовиниКіно

«Лазар» (Lazarus) – нове аніме Adult Swim об’єднає режисера «Джона Віка» та автора оригінального «Ковбоя Бібопа»

Опубликовал
Андрей Русанов

Adult Swim збере разом творця оригінального «Ковбоя Бібопа» Шинічіро Ватанабе та режисера «Джона Віка» Чада Сахелскі для роботи над новим аніме «Лазар» (Lazarus). Історію Sola Entertainment анімує MAPPA, причетна до створення «Людини з бензопилою», «Зомбі Ленд Саги» та останнім сезонам «Атаки на титанів».

Оскільки це аніме Ватанабе, слід очікувати багато джазу. Саундтрек «Лазаря» включає джазові та електронні роботи Kamasi Washington, Floating Points, Bonobo та інших музикантів.

Дія «Лазаря» відбувається у 2052 році. Строката команда «Лазар» із п’яти агентів переслідує божевільного вченого, доктора Скіннера, щоб запобігти масовому вимиранню людства. Дата релізу поки невідома, але творці повідомлять більше інформації та покажуть перший трейлер на щорічному Adult Swim Festival у суботу, 22 липня. Багато заходів фестивалю вже було скасовано через страйк сценаристів та акторів.

Нещодавно Шинічіро Ватанабе «проїхався» у Forbes по вже закритому серіалу «Ковбой Бібоп» від Netflix. На його думку, це «не Ковбой Бібоп».

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Джерела: Vulture, Forbes

Disqus Comments Loading...