Україна-Мати, Ластівчине гніздо та маріупольська водонапірна вежа — лімітовані набори LEGO Creators та UNITED24 для відбудови України

Опубликовал
Володимир Скрипін

UNITED24 разом із LEGO Creators запускають новий благодійний проєкт #LEGOwithUKRAINE — партнери створили LEGO-моделі визначних українських пам’яток, які допоможуть зібрати кошти на відбудову України.

Стартова лінійка представлена трьома наборами конструкторів — київська Україна-Мати, кримське Ластівчине гніздо та маріупольська стара водонапірна вежа. Це роботи трьох талановитих творців — Артура Самкова з Польщі, Максима Мітякіна з України та Євгена Тонєва зі США.

 

Лімітовані LEGO-моделі українських пам’яток

  • київська Україна-Мати — 3120 деталей: масштаб: 1:200, висота: 54,8 см, ширина: 22,4 см, глибина: 22 см.
  • кримське Ластівчине гніздо — 2685 деталей: висота: 37,4 см, ширина: 19,2 см, глибина: 42,4 см, маса — 2,942 кг.
  • маріупольська стара водонапірна вежа — 3308 деталей: висота: 41,4 см, ширина: 22,4 см, глибина: 20,8 см.

UNITED24 об’єднує творців LEGO з усього світу для запуску ініціативи #LEGOwithUKRAINE, яка спрямована на популяризацію архітектурної спадщини України та допомогу у відбудові країни.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Конструктори випустять лімітованою серією — кожен конструктор створений у п’ятьох екземплярах кожен. Просто купити набори не вийде (їх не продаватимуть), лише виграти за пожертву через UNITED24. Їх розіграють серед тих, хто до 28 листопада 2023 року пожертвує 24$ або більше на відбудову України. Усі кошти спрямують на відновлення будинків у Київській області.

Українські LEGO-пам’ятки — це можливість уже зараз долучитися до відбудови та популяризувати архітектурну спадщину України.

Мета #LEGOwithUKRAINE — розказати більше про Україну, популяризувати її видатні архітектурні пам’ятки та закохати у неї весь світ.

автори ініціативи LEGOwithUKRAINE

Наступні набори конструкторів LEGOwithUKRAINE обіцяють вже навесні 2024 року.

Disqus Comments Loading...