LG оновила лінійку ноутбуків Gram процесорами Intel 12-го покоління та додала функції приватності дисплея

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія LG випустила оновлену лінійку своїх ультрапортативних ноутбуків Gram, перевівши їх на процесори Intel Core 12 покоління. Тепер усі 6 моделей у сімействі використовують нові чіпи Intel Alder Lake.

Пристрої отримали й інші поліпшення. Наприклад, тепер покупцям доступна можливість конфігурування системи оперативною пам’яттю DDR5 із частотою 5200 МГц сумарним обсягом до 32 ГБ. Крім того, лінійка LG Gram отримала підтримку SSD накопичувачів PCIe Gen 4 NVMe, і у всіх пристроях доступно по 2 слоти для встановлення накопичувачів.

Крім апаратних нововведень в LG Gram модельного ряду 2022 року також є і програмні поліпшення. Зокрема завдяки інтеграції технології LG Glance вдалося реалізувати кілька нових функцій. Так, екран ноутбука автоматично блокується, коли користувач відходить, а зображення розмивається, коли комп’ютер помічає, що хтось дивиться на екран через плече користувача. При підключенні зовнішнього дисплея курсор автоматично переміщуватиметься на той екран, на який дивися користувач.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

У лінійці LG Gram використовуються панелі IPS зі співвідношенням сторін 16:10. Стандартні моделі ноутбуків забезпечують яскравість до 350 ніт, а моделі 2-в-1 – до 300 ніт. При цьому вони мають нове антивиблискуюче покриття для зменшення віддзеркалення.

Крім того, LG розширила лінійку пристроїв Gram, додавши до неї 16-дюймовий портативний монітор. Модель 16MQ70 оснащена IPS-панеллю з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів (співвідношення сторін 16:10). Пристрій забезпечує контрастність 1200:1 та охоплення 99% колірного простору DCI-P3. Монітор LG 16MQ70 вже надійшов у продаж за ціною $350.

Оновлена ​​лінійка ноутбуків Gram також доступна у продажу: 15-дюймова модель коштує від $1199, а флагманський 17-дюймовий варіант – від $1599.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...