LG привезла на CES 2024 «перший у світі бездротовий прозорий OLED-телевізор»

Опубликовал
Юрій Орос

LG привезла на виставку CES в Лас-Вегасі OLED T — те, що компанія називає першим бездротовим прозорим (transparent) OLED-телевізором з роздільною здатністю 4K і технологією бездротової передачі аудіо та відео. Пристрій також має контрастний екран, який згортається в коробку в основі, яку можна підняти або опустити натисканням на нижню частину.

OLED T працює на базі нового процесора LG Alpha 11 AI, що вчетверо перевищує продуктивність чипа попереднього покоління, повідомляє Engadget. Додаткова потужність забезпечує на 70% більшу графічну продуктивність і на 30% вищу швидкість обробки даних. Модель OLED T працює з технологією Zero Connect Box, яка дебютувала на торішньому M3 OLED, що передає відео та аудіо бездротовим способом на телевізор. Користувачі підключатимуть свої пристрої та ігрові консолі до цієї приставки, а не до телевізора.

В основі OLED T розміщені динаміки, а також деякі інші компоненти. Також є підсвічування, але його можна ввімкнути, щоб отримати повністю прозорий вигляд. LG заявляє, що телевізор буде доступний в автономному, пристінному та настінному варіантах.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Фотогалерея — The Verge.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос
Теги CES 2024LGOLED T