Лінійка iPhone 16 отримає два нових кольори — на заміну нинішнім білому та «синьому титану»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Аналітик Мінг-Чі Куо поділився своїми очікуваннями щодо колірних варіантів лінійки Apple iPhone 16. Він стверджує, що два нових кольори повинні замінити два з існуючих відтінків.

Куо написав в X (раніше Twitter), що iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max будуть доступні в чорному, білому або сріблястому, сірому або «натуральному титані» і рожевому кольорах. Фактично це означає, що опцію «синій титан», доступну для iPhone 15 Pro, буде скасовано та замінено новим рожевим кольором. Це відображає попередні чутки, що виникли в Китаї, згідно з якими існуючий колір Blue Titanium буде виключено з лінійки iPhone 16 Pro на користь нового «рожевого» титанового кольору.

Водночас iPhone 16 та iPhone 16 Plus, очевидно, будуть пропонуватися в чорному, зеленому, рожевому, синьому та білому кольорах. iPhone 15 й iPhone 15 Plus доступні в чорному, зеленому, рожевому, синьому та жовтому кольорах. Це означає, що білий замінить жовтий, а інші кольори залишаться незмінними.

Куо зазначив, що Apple може перейменувати деякі існуючі кольори, як, наприклад, коли вона змінила «білий» iPhone 12 на «зоряне світло» iPhone 13. Разом з тим, якщо назви кольорів не змінено, фактичний тон і зовнішній вигляд можуть виглядати інакше.

Онлайн-курс UI/UX designer від Mate academy.
Навчайтесь на онлайн-курс повного дня UI/UX designer та легко заходьте в IT! Допомагаємо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Очікується, що модельний ряд iPhone 16 буде анонсований восени.

Джерело: macrumors

Disqus Comments Loading...