Рубрики НовиниКіно

Локі повертається — перший трейлер продовження серіалу Marvel про бога-жартівника з Томом Гіддлстоном. На Disney+ — 6 жовтня

Опубликовал
Володимир Скрипін

Marvel опублікувала перший трейлер другого сезону «‎Локі» — продовження серіалу зі стартової лінійки Disney+ про скандинавського бога-жартівника, майстра обману та підступу, якого у кіновсесвіті Marvel з першої появи у першому «‎Торі» 2011 року майстерно грає Том Гіддлстон.

Продовження виходить після більш як дворічної паузи між сезонами — та розповість про подальші пригоди славнозвісного бога-бешкетника КВМ в межах п’ятої фази кінематографічного всесвіту Marvel. До своїх ролей повернуться практично всі основні актори — Том Гіддлстон, Оуен Вілсон та Софія Ді Мартіно. За сюжетом, ‎Локі знову працює в Управлінні Часовими Змінами (TVA) разом з Мобіус М. Мобіус (Оуен Вілсон), але стикається з наслідками обману Сильві (вона ж Леді Локі) наприкінці першого сезону: Мобіус зовсім не пам’ятає Локі, а в новій реальності Канґ Завойовник відкрито керує TVA.

В трейлері відбувається чимало цікавого та найголовніше — це Локі, який підчепив якусь загадкову часову хворобу (феномен Time Slipping) і тепер хаотично та безконтрольно переміщується у часі, та перше знайомство з героєм Джонатана Ке Квана («Все завжди і водночас»).

У другому сезоні «Локі» шість епізодів (стільки ж в першому), більшість з них зняли Джастін Бенсон і Аарон Мурхед, які раніше працювали над «Ломкою» і «Нескінченністю» та «Місячним лицарем». В одному з інтерв’ю шоуранер першого та виконавчий продюсер другого сезону «Локі» Майкл Волдрон розповідав, що новий сезон продовжить історію, але піде дещо іншим шляхом, та дослідить «новий емоційне підґрунтя», а Гіддлстон інтригував “битвою за сутність TVA” та об’єднанням всієї саги Мультивсесвіту MCU.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Другий сезон «Локі» стартує на  Disney+ — 6 жовтня. Нові епізоди виходитимуть щотижня.

Трейлер

Постери

 

Disqus Comments Loading...