Рубрики НовиниСофт

macOS Sonoma дозволяє Chrome використовувати паролі з iCloud

Опубликовал
Вадим Карпусь

Користувачам бета-версії macOS Sonoma стала доступна можливість інтеграції екосистем Chrome та iCloud. Так, Apple оновила розширення iCloud Passwords для Chrome і додала до нього нову функцію, яка дозволяє безпосередньо отримувати паролі з iCloud. Завдяки цьому усувається необхідність відкривати Safari або переносити паролі iCloud до іншого менеджера паролів.

Менеджер з розробки програмного забезпечення Apple Рікі Монделло розповів про нову функцію. Він пояснив, що розширення Chrome також може автоматично заповнювати паролі та одноразові коди, зберігати нові паролі та дозволяє працювати з генераторами QR-кодів.

Крім Chrome, розширення також працює з іншими браузерами на основі Chromium, включаючи Arc та Microsoft Edge, хоча останній отримає функції автозаповнення пізніше.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Хоча оновлене розширення Chrome не працює безпосередньо з ключами доступу, Монделло зазначає, що iOS 17 і macOS Sonoma підтримують збереження та вхід у систему з ключами доступу у всій ОС, але розробникам необхідно буде реалізувати це у своїх додатках.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...