Рубрики НовиниСофт

Мапа пунктів незламності доступна в «Дії» ─ працює офлайн та показує найкоротший маршрут

Опубликовал
Вадим Карпусь

Мінцифра прозвітувала про запуск нової послуги в застосунку «Дія». Віднині українці можуть користуватись ним для пошуку пунктів незламності на мапі.

Мапа пунктів незламності знаходиться в розділі «Послуги». Щоб скористуватись нею, треба зайти у відповідний пункт мені, обрати свою область та завантажити карту. Після цього вона доступна для використання офлайн.

Надалі для роботи з мапою треба надати доступ застосунку «Дія» до геолокації пристрою. Застосунок покаже всі пункти незламності в радіусі 1,5 км від розташування користувача. Карта — інтерактивна. Відкривши картку конкретного пункту, можна переглянути його адресу, графік роботи, кількість доступних місць та доступні послуги, наприклад, наявність генератора, інтернета, обігріву тощо. Також є можливість вибрати важливі умови: пандус, інтернет, мобільний зв’язок, генератор тощо. Знайшовши відповідний пункт, можна прокласти найкоротший маршрут до нього.

Зазначається, що з міркувань безпеки карта недоступна в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській областях та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Згодом планується розширити функціональні можливості цієї послуги. Наприклад, можна буде подивитися фотографії пунктів незламності, поставити оцінку, залишити відгук тощо.

Disqus Comments Loading...