Марк Гурман очікує новий Apple iMac 24″ 30 жовтня, також він розповів про нові MacBook

Опубликовал
Андрей Русанов

Марк Гурман з Bloomberg впевнений, що новий 24-дюймовий Apple iMac буде представлений вже 30 жовтня або поряд з цією датою. У свому повідомленні Гурман не називає процесор, але раніше він передбачав, що це може бути M3. З іншого боку він повторює, що MacBook Air з чипами M3 не будуть випущені раніше 2024 року. Нагадуємо, у цьому році серії комп’ютерів iMac виповнилося 25 років.

«Я вважаю, що анонс Mac відбудеться або 30, або 31 числа цього місяця. Apple публікує прибутки 2 листопада. Це буде перший раз з 2018 року, коли компанія публікує свої квартальні результати в листопаді (зазвичай це відбувається в кінці жовтня). Останній раз, коли подібне сталося, звіт відбувся після презентації iPad та Mac 30 жовтня».

Непрямим свідченням є той факт, що у роздрібних магазинах Apple наразі не вистачає iMac, а також 13” MacBook Pro та MacBook Pro – дві останніх моделі також можуть оновити незабаром. Якщо замовити iMac на сайті Apple, деякі конфігурації не надійдуть до середини листопада. Гурман вважає, що затримка у 2-3 тижні є чіткою ознакою того, що щось має статися.

«На щастя, новий iMac нарешті в дорозі. Як я повідомляв у березні, компанія готує оновлений 24-дюймовий iMac – модель, яка може вийти незабаром. Як скоро? Ну, мені сказали, що Apple планує запустити продукт, орієнтований на Mac, приблизно наприкінці цього місяця».

 

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Гурман також зазначає, що 14” та 16” MacBook Pro були оновлені в січні – нові, швидше за все, можуть бути випущені у 2024 році. Але минув більше як рік з моменту оновлення 13” MacBook Pro, а iMac тим часом наближається до третього року на тому самому чипі.

Гурман вважає, що в наступних MacBook не відбудеться істотних змін, окрім процесорів та незначного покращення дисплея. Він прогнозує, що наступними важливими оновленнями стануть новий iMac Pro у 2025 році, а слідом OLED MacBook Pro у 2026 році, ймовірно, з оновленим дизайном та функціями.

Disqus Comments Loading...