Рубрики НовиниІгри

Marvel’s Spider-Man 2 — сюжетний трейлер та анонс лімітованої PS5 в естетиці гри

Опубликовал
Юрій Орос

На San Diego Comic Con показали сюжетний трейлер ексклюзивної гри Sony — Marvel’s Spider-Man 2!

Трейлер відкривають кадри діалогу Пітера Паркера з Гаррі Озборном, якого він представляє найкращим другом. Згодом нам показали антагоністів — Крейвена в костюмі медведя та Венома, який схоже що заволодів Майлзом Моралесом.

Запуск Marvel’s Spider-Man 2 заплановано на 20 жовтня 2023 року.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Не лише Майлзом, тема симбіота обіграна й у оформленні лімітованої версії PlayStation 5. Його чорнота ніби поглинає червону, як костюм Людини-павука, консоль.

В тому ж стилі оформлено й геймпад, який можна буде придбати й окремо. Існуватиме навіть можливість змінити дизайн вже придбаних PS5 за допомогою змінних бокових накладок. Лімітована консоль та аксесуари почнуть продаватися з 1 вересня, а можливість передзамовлення відкриють 28 липня.

 

ITC.ua раніше повідомляв, що Marvel’s Spider-Man 2 отримає повноцінний російський дубляж попри заяви Sony про припинення поставок до росії.

Disqus Comments Loading...