Рубрики НовиниКіно

Marvel вже перезнімає перезапуск серіалу про «Шибайголову» для Disney+ — і змінює підхід на більш традиційний

Опубликовал
Катерина Даньшина

Marvel шукає нову творчу команду та почне знімати перезапуск з нуля, скасувавши попередньо створені ранні епізоди.

«‎Шибайголова: Народжений наново» — майбутній перезапуск, який планує відродити Меттью Мердока у виконанні Чарлі Кокса у кіновсесвіті Marvel після припинення багаторічної співпраці з Netflix, де раніше транслювався оригінальний серіал.

Попри те, що в Marvel все ще грандіозні плани щодо Диявола Пекельної кухні, перезапуск стикнувся з деякими серйозними проблемами, які майже напевно відтермінують його дебют на Disney+. Згідно з інформацією The Hollywood Reporter, студія попрощалася з головними сценаристами «‎Народженого наново» Крісом Ордом і Меттом Корманом, оскільки має з дуетом «‎різні бачення».

Орд і Корман, як і раніше, будуть вказані як виконавчі продюсери шоу, в якому будуть представлені «деякі сцени та епізоди», які написали сценаристи. До кінця вересня було відзнято «менше половини з 18 епізодів серіалу‎».

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Окрім звільнення режисерів та сценаристів, й пошуку нової команди, Marvel як повідомляється, планує повністю переглянути свій підхід до виробництва серіалів. Раніше студія уникала традиційної моделі виробництва — не знімаючи пілотів, а натомість створюючи одразу цілі телевізійні сезони вартістю понад $150 мільйонів та покладаючись на постпродакшн і перезйомки, щоб виправити те, що не працювало.

Нині компанія налаштована найняти шоураннерів — не лише головних сценаристів у парі з керівниками студії — щоб керувати серіалом «від початку до кінця». Тим більше посади шоуранерів офіційно закріплені в новому трудовому контракті Гільдії сценаристів Америки. І, так само як у «Локі», який повернувся 5 жовтня і став першим другим сезоном серіалів Marvel (з дев’яти на сьогодні), компанія планує схилятися до ідей багатосезонних шоу, відступаючи від формату обмежених серій.

Очевидно, «‎Шибайголова: Народжений наново» ще не має оголошеної та визначеної дати виходу, але старі епізоди оригінального серіалу, створеного Netflix, зараз транслюються на Disney+.

Disqus Comments Loading...