Рубрики Новини

Mastercard реєструє 15 товарних знаків для NFT, криптовалют та метавсесвіту

Опубликовал
Максим Григор'єв

Міжнародна платіжна система Mastercard подала заявки на 15 товарних знаків. Вони включають мультимедіа на основі NFT, торгові майданчики для цифрових товарів і обробку платіжних транзакцій в метавсесвіті, а також ПЗ для електронної комерції.

Заявки на товарні знаки подавали за формою 1b, яка передбачає намір «сумлінно використовувати» їх у майбутньому. Така форма не вимагає збору підтверджень, що товарний знак використовується іншими, на відміну від форми 1a, призначеної для «фактичного використання».

Криптовалютами та незамінними токенами цікавляться й інші платіжні системи. Visa у 2021 році купила NFT-колекцію Crypto Punk за $150 тис. А інша платіжна компанія, American Express, минулого місяця розпочала реєстрацію товарних знаків на «завантажуване комп’ютерне програмне забезпечення для переведення віртуальної платіжної картки в електронний мобільний гаманець».

Курс-професія "Копірайтер" від Skvot.
40 занять — і ти з упевненістю, скілами та портфоліо зможеш тиснути Apply на вакансії копірайтера.Досвідом і ключами поділяться 2 лекторки та запрошені спікери.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Максим Григор'єв