Рубрики НовиниКіно

«Маєток з привидами» — новий трейлер сімейного фентезі Disney з Оуеном Вілсоном, Денні ДеВіто та Розаріо Довсон

Опубликовал
Володимир Скрипін

Disney випустила новий трейлер майбутнього сімейного фентезі «Маєток з привидами» / Haunted Mansion, заснованого на однойменному атракціоні парку розваг Діснейленд.

В центрі сюжету — одинока матір Габбі та її десятирічний син Тревіс, які переїжджають у новий маєток, що буквально кишить привидами. Тож герої наймають екстрасенса, священника та історика, щоб ті допомогли прогнати всю нечисть раз і назавжди.

Режисер Джастін Сімієн («Моє волосся хоче вбивати» та «Шановні білі люди») зібрав для нової літньої кінострічки Disney досить зірковий акторський склад — у фільмі зіграли Розаріо Довсон, Чейз Діллон, Оуен Вілсон, Денні ДеВіто, Джаред Лето, Джеймі Лі Кертіс та Вайнона Райдер.

Напередодні відбулася прем’єра «Маєтку з привидами» у Діснейленді — однак на червону доріжку замість акторів фільму розважати публіку вийшли Малефісента та інші знамениті персонажі Disney, оскільки Правила Гільдії акторів забороняють під час страйку брати участь у промокампаніях та позувати перед камерами.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Хай там що, а перші відгуки на «Маєток з привидами» дуже позитивні — журналісти здебільшого одностайно хвалять гру акторів та захопливу історію, що поєднує сімейний трилер з легендарним діснеївським атракціоном. Автори перший рецензій, серед іншого, відзначають цікавий збалансований сюжет, чималу кількість пасхалок для фанатів, а також багацько кумедних жартів та скримерів для дітей. Інакше кажучи, наразі «Маєток з привидами» виглядає як безпрограшний варіант розважального фільму для всієї родини.

Старт прокату фільму Маєток з привидами в Україні — 27 липня 2023 року.

Трейлер поки в оригіналі, як тільки з’явиться офіційна українська версія, відразу додамо.

Новий трейлер «Маєток з привидами» в оригіналі (англійською)

 

Disqus Comments Loading...