Рубрики Новини

Meta почала тестувати продаж цифрових предметів на соціальній VR-платформі Horizon Worlds

Опубликовал
Максим Григор'єв

Компанія Meta, що володіє соцмережею Facebook, запустила тест інструментів продажу цифрових товарів на платформі віртуальної реальності Horizon Worlds.

Інструменти будуть доступні для обмеженого кола користувачів, які створюють віртуальні класи, ігри та модні аксесуари, йдеться у заяві Meta.

Купівля предметів доступна для людей старше 18 років у США та Канаді, де зараз доступний Horizon Worlds. Деякі користувачі побачать вкладку «Комерція» у режимі «Створення», де можна буде виставляти вартість для цифрового товару.

На додаток до запровадження покупок Meta починає тестувати бонусну програму Horizon Worlds Creator для учасників із США. Бонуси творцям виплачують наприкінці місяця за прогрес у досягненні мети. Бонуси для авторів не обкладаються комісією та виплачуватимуться авторам у повному обсязі. На цей час проходить тестування та нарахування бонусів відбувається за створення світів, у яких користувачі проводять найбільше часу. Пізніше умови нарахування нагород можна змінити.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація


Всі ці нововведення – кроки до створення метавсесвіту. Компанія Meta розширила фонд Horizon Creators Fund на $10 млн, заснований у жовтні минулого року, і кошти з нього підуть на надання нових ресурсів творцям Horizon Worlds.

 

Disqus Comments Loading...