Рубрики НовиниІгри

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – перший геймплейний трейлер ремейку Metal Gear Solid 3

Опубликовал
Вадим Карпусь

Незабаром після запуску Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 студія Konami продемонструвала геймплейний трейлер наступної гри серії. Раніше анонсований ремейк Metal Gear Solid 3 отримав назву Metal Gear Solid Delta: Snake Eater і нове відео дозволяє оцінити, чого очікувати від нової версії знайомої гри.

Сам собою трейлер досить короткий. Але він демонструє багато елементів геймплея. Герой пробирається болотами, крадеться в джунглях, дереться по уступах і знищує ворогів. Принагідно нам демонструють красу природи та різних представників флори та фауни. Гра створюється з використанням рушія Unreal Engine 5.

Наразі немає інформації про те, коли відбудеться реліз гри Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Однак відомо, що вона вийде на платформах PS5, Xbox та ПК. Автор серії Хідео Кодзима не бере участі у створенні ремейку.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь