Рубрики НовиниСофт

Microsoft тестує підтримку слухових апаратів у Windows 11

Опубликовал
Вадим Карпусь

Незабаром Windows 11 дозволить більш повноцінно працювати з комп’ютерами людям, які страждають на проблеми зі слухом. Зокрема, користувачі зі слуховими апаратами зможуть приймати дзвінки, слухати музику та транслювати аудіо зі своїх комп’ютерів.

Microsoft повідомила, що нещодавно випущена збірка Windows 11 Insider Preview Build 25977 тепер підтримує слухові апарати, оснащені технологією Bluetooth LE Audio. Отже, люди можуть безпосередньо підключати слухові апарати до ПК із Windows 11.

В даний час ця функція доступна лише на деяких Windows-пристроях із підтримкою Bluetooth LE Audio. Але Microsoft заявляє, що в майбутньому її пропонуватимуть інші ПК. Компанія має намір згодом додати більше можливостей для слухових апаратів, наприклад, можливість керування налаштуваннями звуку в Windows.

Microsoft оголосила, що додає підтримку Bluetooth LE у Windows 11 під час конференції Build у травні. У цій специфікації використовується аудіокодек LC3, який дозволяє передавати якісний звук при збереженні заряду батареї. Він також забезпечує можливість одночасної передачі звуку на кілька пристроїв.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Крім нових спеціальних можливостей, у збірці 25977 також представлені оновлення конфіденційності. Компанія оголосила, що тепер користувачі будуть отримувати повідомлення, коли програма намагається отримати доступ до їхнього розташування або даних Wi-Fi.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...