Рубрики НовиниСофт

Microsoft тестує в PowerPoint на iOS портретний режим

Опубликовал
Вадим Карпусь

Корпорація Microsoft додала у свій мобільний застосунок PowerPoint можливість створювати слайди у портретному режимі. Ця функція доступна у бета-версії 2.68 для учасників програми Microsoft Office Insider. Поки що випробувати нову функцію можуть лише власники пристроїв iPhone та iPad.

Збільшення популярності контенту в портретному режимі викликане сервісами TikTok, Instagram Reels та YouTube Shorts. Оскільки люди пристосувалися до споживання контенту в початковій вертикальній орієнтації свого телефону, програмні інструменти також повинні слідувати за такими звичками. Так що PowerPoint Mobile для iOS тепер дозволяє користувачам вмикати та вимикати портретний режим під час створення та редагування слайдів. Microsoft заявляє, що ці новації викликані побажаннями користувачів.

Доступ до нової портретної орієнтації контенту PowerPoint можна отримати на вкладці «Дизайн». Тут потрібно вибрати пункт «Орієнтація» та встановити портретний режим.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Поки немає відомостей про те, коли ця функція стане доступною для користувачів Android-пристроїв.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...