Рубрики НовиниСофт

Microsoft випадково виклала програму для увімкнення нових функцій Windows 11

Опубликовал
Андрей Русанов

Щоб отримати доступ до прихованих функцій Windows 11, котрі поки не доступні для всіх тестувальників, ентузіасти застосовують сторонню утиліту ViveTool. Під час заходу Bug Bash для інженерів та тестувальників Windows Microsoft випадково зробила загальнодоступним внутрішній аналог, програму StagingTool. Доступ до неї вже закрили, але утиліта потрапила до інтернету.

Користувач соціальної мережі X XenoPanther виявив StagingTool у середу, але через кілька годин Microsoft перекрила доступ до застосунку. Попри це, зараз внутрішній інструмент широко використовується спільнотою. StagingTool дуже схожа на ViveTool, можливо, одна з них якимось чином надихнула створення іншої.

StagingTool працює з командного рядка. Додаток включає ідентифікатори функцій, які приховані. Він актуальний у випадках, коли дуже невелика кількість тестувальників отримує доступ і його потрібно розширити з якихось причин.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Для Microsoft не новина, що спільнота користується таким функціоналом: “Ми розуміємо, що деякі технічно просунуті учасники нашої інсайдерської програми виявили деякі функції, навмисно відключені у випущених нами збірках”, – визнала Аманда Ланговскі, керівниця програми попередньої оцінки Windows минулого року.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...