Рубрики НовиниСофт

Microsoft запускає Microsoft 365 Copilot для бізнесу за $30 на місяць та корпоративний Bing Chat Enterprise (поки що безплатно)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Під час проведення заходу для партнерів Microsoft Inspire компанія Microsoft розповіла про ціни на доступ до ШІ-помічника Microsoft 365 Copilot. Набір інструментів контекстного штучного інтелекту буде коштувати для бізнес-акаунтів по $30 на місяць за кожного користувача. Крім того, компанія запускає Bing Chat Enterprise – версію чат-бота зі ШІ, орієнтовану на конфіденційність, з більшою безпекою при обробці конфіденційних бізнес-даних.

Microsoft 365 Copilot – це набір інструментів на базі GPT-4, який дозволяє створювати вміст документів Office за допомогою текстових підказок природною мовою. Наприклад, ви можете попросити PowerPoint створити презентацію на основі документа Word, згенерувати пропозицію на основі даних електронної таблиці або узагальнити електронні листи та підготувати відповіді в Outlook – і все це шляхом введення простих команд.

«Основуючи відповіді на бізнес-даних, таких як ваші документи, електронні листи, календар, чати, зустрічі та контакти, і комбінуючи їх із вашим робочим контекстом — зборами, на яких ви зараз перебуваєте, електронними листами, якими ви обмінялися на тему, чатами з минулого тижня — Copilot дає більш змістовні, актуальніші та дієві відповіді на ваші запитання», — написав Франк X. Шоу, директор Microsoft зі зв’язків із громадськістю.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Microsoft почала тестувати Copilot з невеликою групою обраних корпоративних партнерів на початку цього року, але поки що не оголосила, коли всі бізнес-клієнти отримають доступ до нового інструменту. Проте оголошення ціни може означати, що вже скоро ШІ-помічник стане широко доступним. Ціна у розмірі $30 на місяць буде актуальною для клієнтів Microsoft 365 E3, E5, Business Standard та Business Premium. Компанія поки не оголосила ціни чи доступності споживчої версії Copilot.

Bing Chat Enterprise – це безпечніший варіант чат-бота зі ШІ, який був запущений для споживачів у лютому.

«З моменту запуску нового Bing у лютому ми чули від багатьох корпоративних клієнтів, що вони раді надати своїм організаціям нові потужні інструменти штучного інтелекту, але стурбовані тим, що дані їхніх компаній не будуть захищені», – написав Шоу. «Ось чому сьогодні ми анонсуємо Bing Chat Enterprise, який надає організаціям чат на основі ШІ для роботи з комерційним захистом даних. Те, що входить і виходить, залишається захищеним, надаючи комерційним клієнтам керований доступ до кращих відповідей, більшої ефективності та нових способів творчості».

Microsoft починає розгортання Bing Chat Enterprise у вигляді попередньої версії для клієнтів Microsoft 365 E5, E3, Business Premium та Business Standard. Попередня версія пропонується без додаткової плати. Але компанія заявляє, що «в майбутньому» чат-бот для підприємств буде доступним у вигляді окремої підписки за $5.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...