Рубрики НовиниКіно

«Місія на двох»: вийшов фінальний трейлер комедійного бойовика з Джекі Чаном та Джоном Сіна – покази стартують 17 серпня

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Adastra Cinema підготувала фінальний український трейлер фільму «Місія на двох». Це фантастичний комедійний екшен з Джекі Чаном та Джоном Сіна в головних ролях.

Дія фільму «Місія на двох» відбувається в недалекому майбутньому, коли у світі набирають обертів нафтові війни. Спецназівці Кріс Ван Хорн та Луо Фенг усього за 24 години перетворилися з ворогів на напарників, яким треба перевести групу цивільних уздовж «шосе смерті» до безпечної зони. Напарникам по неволі доведеться втриматися від бажання повбивати один одного, щоб виконати свою небезпечну та епічну місію на двох…

В ролі Луо Фенга знявся культовий актор, режисер, сценарист, продюсер, каскадер та постановник трюків Джекі Чан, володар «Оскара» за видатні заслуги у кінематографі («Іноземець», «Обладунки Бога», «Година пік»). Чан вважається одним з найвідоміших азійських акторів, на рахунку якого – більше сотні ролей.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Компанію в кадрі йому склав актор, реслер та репер Джон Сіна, який залишив спортивну кар’єру заради знімання у кіно («Форсаж», «Бамблбі», «Загін самогубців: Місія навиліт»). Також у фільмі в амплуа «поганого хлопця» знявся данський актор Йохан Філіп «Пілу» Асбек («Гра престолів», «Привид у броні» «Борджіа», «Уряд»). Режисером «Місії на двох» виступив Скотт Во («Нестримні 4», «Жага швидкості», «На глибині 6 футів», «Закон доблесті»).

Комедійний екшн «Місія на двох» вийде в український прокат з 17 серпня.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь