Зареєструватися за 99 секунд — у monobank новий рекорд швидкості приєднання нового клієнта через «Дію»

Опубликовал
Володимир Скрипін

В monobank зафіксовано новий рекорд швидкості реєстрації нового клієнта через «Дію», яка досі є одним з основних способів реєстрації — клієнту вдалося вкластися у 99 секунд. Черговим вагомим досягненням поділився співзасновник популярного платіжного застосунку Олег Гороховський, зауваживши, що готовий побитися об заклад, що цей результат — світовий рекорд.

Реєстрація клієнта залишається одним з пріоритетних напрямків і команда monobank продовжує працювати над спрощенням процедури — прибирає зайві кроки та безперервно шліфує UX та UI). Потрібно визнати, що у monobank справді одна з найпростіших та найшвидших процедур відкриття рахунків — це одна з його ключових переваг. Тож цей результат цілком закономірний, з чим можна лише привітати команду.

До речі, попередній рекорд становив менш як 2 хвилини (1 хв 43 с) зафіксували у серпні 2022 року — тобто новий рекордсмен впорався трішки швидше. Тому, хто зможе перевершити новий рекорд Олег Гороховський обіцяє подарунок — залізну картку IRON з безоплатним обслуговуванням на 2 роки.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Для порівняння, попередні дані про середній час від початку реєстрації до відкриття картки monobank (від серпня 2022-го) за основними видами реєстрації:

  • Дія (40%) — 5 хвилин 16 секунд;
  • ID-картка (29%) — 9 хвилин 33 секунди;
  • Паспорт-книжка (27%) — 11 хвилин 27 секунд.

У червні monobank вийшов на 6 млн клієнтів — трохи менше ніж 5 років. Наразі в monobank вже 7,3 млн клієнтів — за кількістю активних карток він поступається лише лідеру “ПриватБанку”.

  • monobank — картковий продукт Fintech Band і «Універсал-Банку». Першу заснували в січні 2017 року колишні топменеджери «ПриватБанку» Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Проєкт використовує для роботи банківську ліцензію Universal Bank, що входить до групи ТАС та належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.
Disqus Comments Loading...