Монструозну відеокарту NVIDIA RTX 4090 порівняли за розмірами з консолями Xbox Series S та PS5 [Фотогалерея]

Опубликовал
Андрей Русанов

Одночасно зі зняттям інформаційного ембарго на відеокарти Intel Arc A7 NVIDIA дала зелене світло на демонстрацію своїх відеокарт RTX 4090, включаючи Founder’s Edition і будь-які варіанти партнерів. Бенчмарки поки що не дозволені, карти не можна навіть включати або розбирати публічно. Дозволеним є розпакування – лише демонстрація дизайну, упаковки та комплектації. Багато мережевих ресурсів опублікували тизери та фотографії реальних карт в очікуванні можливості більш детально розповісти про них.

Тематичні блогери відзначають величезний розмір нових відеокарт. Okami Games порівняли їх з ігровою консоллю Xbox Series S – остання виглядає менше референсної версії.

Користувачі додали й фото RTX 4090 поруч із PlayStation 5. Також карту порівняли з іншими гаджетами. Тема у Twitter почала заповнюватися відповідними мемами.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

NVIDIA GeForce RTX 4090 офіційно надходить у продаж 12 жовтня. Попередньо відомо, що повні огляди з’являться на день раніше, але не ясно, чи стосується це лише Founders Edition або всіх карток.

Джерело: VideoCardz

Disqus Comments Loading...