Рубрики НовиниІгри

Mortal Kombat 1 — так називатиметься нова частина знаменитого файтингу. Гра вийде в 2023 році на ПК, PS5, XSX та Switch і коштуватиме від $60

Опубликовал
Андрей Русанов

Відомий інсайдер billbil-kun, що нова частина файтингу від NetherRealm буде називатися Mortal Kombat 1. Гра вийде найближчим часом на ПК, PS5, XSX та Switch із мінімальною ціною $60. Раніше у фінансових звітах та прогнозах Warner Bros згадувала назву Mortal Kombat 12.

Джерело поділилося інформацією про ціни на підтримуваних платформах. Mortal Kombat 1 не вийде на старих консолях, таких як PlayStation 4 і Xbox One, хоч і з’явиться на Nintendo Switch (можливо лише хмарному варіанті). Відомі такі розцінки:

  • Стандарт: $69,99 (PlayStation 5, Xbox Series S|X) / $59,99 (Nintendo Switch)
  • Преміум: $109,99
  • Колекційне (тільки фіз. носій): $249,99 (PlayStation 5, Xbox Series S|X)

Гра справді може вийти найближчими тижнями, оскільки розробники анонсували скору презентацію. За чутками, NetherRealm та Warner Bros. Games продемонструють її на PlayStation Showcase, яка стартує 25 травня.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Про саму Mortal Kombat 1 немає майже жодної інформації, крім того, що вона підтримуватиметься довше Mortal Kombat 11 – за словами Еда Буна, творця франшизи. Враховуючи швидкий вихід ще й Street Fighter 6 з Tekken 8, любителі файтингів, напевно, будуть задоволені.

Джерело:  Wccftech

Disqus Comments Loading...