Рубрики НовиниСофт

Mozilla інтегрувала в Firefox інструмент для відстеження фейкових відгуків про товари (в тестовому режимі)

Опубликовал
Юрій Орос

Mozilla тестує в браузері Firefox нову вбудовану функцію Review Checker, яка оцінює, наскільки надійними є відгуки про продукт. Її реалізували за допомогою технологій компанії Fakespot, яку Mozilla придбала цього року.

Поки функція працює лише в США та продуктами, як продаються в Amazon, BestBuy і Walmart, передає MsPowerUser. Review Checker можна викликати за допомогою іконки біля URL-адреси. По суті це оцінка за п’ятибальною шкалою.

Review Checker «використовує складну систему штучного інтелекту (ШІ) і машинного навчання (МН) для виявлення закономірностей і подібностей між відгуками, щоб позначити ті з них, які, швидше за все, є оманливими».

Fakespot вже пропонує послуги з перевірки відгуків на сайті, за допомогою розширення браузерів Chrome і Safari, та через застосунки для iOS і Android. Оголошуючи про придбання, Mozilla заявила, що Fakespot продовжить працювати «у всіх основних веб-браузерах і мобільних пристроях». Але те, що Fakespot стає вбудованою функцією Firefox, може стати бонусом для Fakespot і привернути до нього увагу набагато більшої кількості користувачів.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Поки функція знаходиться на стадії тестування, про терміни повноцінного запуску поки не повідомляється.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос