Рубрики НовиниКіно

Мультивсесвіт в реальності: «Людина-павук: Крізь Всесвіт» йде в кінотеатрах у двох або більше різних версіях

Опубликовал
Андрій Русанов

Один з редакторів «Людина-павук: Крізь Всесвіт» Ендрю Левінтон підтвердив, що в кінотеатрах демонструються дві або більше версії анімаційного фільму, які відрізняються між собою. Його твіт був реакцією на припущення уважних глядачів.

Користувач Twitter @balisonqs поділився сценою з фільму за участю Мігеля О’Хара (також відомого як Людина-павук 2099) та його голографічної компаньйонки Лайли. Два ролики, зняті на різних кіносеансах, трохи відрізняються: в одному Лайла робить селфі, в іншому у тій же сцені вона вказує на Мігеля.

Глядач каже, що сцена з селфі демонструвалася під час прем’єри, коли ж він дивився фільм за тиждень – її вже не було. Ендрю Левітон ретвітнув @balisonqs зі словами: «Мені було цікаво, коли люди почнуть помічати…».

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Левітон не розкрив, скільки всього є версій фільму та причину, через яку вони відрізняються. Натомість він ретвітнув іншого глядача, який помітив різницю в одному з діалогів на різних переглядах.

Причина загадкового явища може бути суто технічною – у кількох кінотеатрах спостерігалися проблеми зі звуком діалогів і Sony замінила копії. Але це звичайна практика у таких випадках і як правило нічого дивного не трапляється.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...