Рубрики НовиниКіно

«Мисливці за привидами: Крижана імперія» – герої попереднього фільму повертаються у першому трейлері

Опубликовал
Андрей Русанов

Sony оприлюднила перший офіційний трейлер продовження «Мисливців за привидами». Здається, родина Спенглерів повернулася в Нью-Йорк. Так, це означає довгоочікуване повернення до культової пожежної частини мисливців.

Але герої зіткнулися з апокаліптичною подією, оскільки місто охоплено тим, що Рей Стенц (у виконанні Дена Ейкройда) описує як смертельний холод. «Крижана імперія» є продовженням стрічки «Мисливці за привидами: З того світу», де оригінальна команда фактично передала естафету боротьби з привидами новому поколінню. Тепер вони зіткнулися зі ще більшим викликом.

«У фільмі «Мисливці за привидами: Крижана імперія» родина Спенглерів повертається туди, звідки все почалося, до легендарної пожежної частини у Нью-Йорку, щоб об’єднатися з оригінальними мисливцями, які розробили надсекретну дослідницьку лабораторію, щоб вивести вилов привидів на новий рівень. Коли відкриття стародавнього артефакту вивільняє злу силу, нові та старі мисливці повинні об’єднати зусилля, щоб захистити свій дім і врятувати світ від другого льодовикового періоду».

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Пол Радд повертається у ролі Гері Гроберсона, цього разу він отримав власний комбінезон. Глядачі знов побачать Фінна Вулфхарда, Маккенну Грейс та Керрі Кун. Ден Ейкройд, Ерні Хадсон та Білл Мюррей повернуться у ролях оригінальних мисливців за привидами. Попередній фільм отримав схвальні відгуки критиків та користувачів, а також фінансовий успіх.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов