На Волл-стріт «прилетіла» російська ракета – UAnimals прагнула привернути увагу до проблем розв’язаної росією війни

Опубликовал
Вадим Карпусь

Українська зоозахисна організація UAnimals розмістила скульптуру російської бойової ракети біля відомої статуї бика на Волл-стріт у Нью-Йорку. Вона символізує численні ракетні атаки, які влаштовують російські окупанти, знищуючи житлові будинки, об’єкти інфраструктури, мирних мешканців та тварин.

«Цією акцією ми переосмислюємо зміст популярної статуї та показуємо, що розлютований бик може виявитись всього лише наляканою твариною, яка тікає від війни. Під час повномасштабного вторгнення росія вбиває не тільки людей, але й мільйони тварин. Та нищить екосистему загалом», – заявив засновник організації Олександр Тодорчук.

В опублікованому відео UAnimals йдеться, що за час російського вторгнення загинуло близько 6 млн домашніх тварин та понад 50 тис. дельфінів у Чорному морі. Понад 180 тис. м2 ґрунту забруднено шкідливими речовинами. Понад 20 тис. гектар лісу спалено російськими ракетами та снарядами. Близько 20% природоохоронних територій України зазнали збитків через російську агресію.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Скульптура покликана привернути увагу американців та міжнародних організацій до екоциду, який Росія влаштовує в Україні. UAnimals закликає ЄС, ООН, парламенти дружніх країн засудити екологічні злочини росії в Україні та ввести санкції проти агресора.

Нагадаємо, раніше організація UAnimals опублікувала соціальний ролик за участю виконавця ролі Саурона у трилогії «Володар кілець» Сала Бейкера. Актор був вражений абсолютним злом, з яким зіткнулися українці. Також у ролику орки просили не називати росіян орками, бо таке порівняння ображає їхній народ.

Disqus Comments Loading...