Рубрики НовиниКіно

«Наполеон‎» — перший трейлер історичної епопеї Рідлі Скотта з Хоакіном Феніксом у ролі безжального французького полководця

Опубликовал
Катерина Даньшина

Apple пропонує по-новому поглянути на стрімке та жорстоке сходження Наполеона (Хоакін Фенікс) до імператорського крісла, крізь призму його залежних та нестабільних стосунків з найбільшою любов’ю у житті, дружиною Жозефіною (Ванесса Кірбі).

У фільмі зображені найзнаменитіші битви Наполеона та його «‎вражаючий стратегічний розум як надзвичайного полководця та військового фантазера».

Тахар Рахім з’явиться у фільмі в ролі Поля Барраса, Бен Майлз зіграє Коленкура, Людівін Саньє –  Терезу Кабаррус, Меттью Нідхем – Люсьєна Бонапарта, Юссеф Керкур – маршала Даву, Філ Корнвелл –  Сансона Бурро, Едуард Філіппоннат – царя Олександра, Пол Ріс – Талейрана, Джон Голлінґворт – маршала Нея, Ґевін Спокс – Мулена, а Марк Боннар – Жана-Андоша Жюно.

Окрім возз’єднання з Феніксом після «‎Гладіатора», Скотт знову співпрацює зі сценаристом «Усі гроші світу» Девідом Скарпою. Продюсери серіалу – Марк Гаффен, Кевін Дж. Волш, Вінстон Аззопарді, Реймонд Кірк, Джанін Моддер та Ейдан Елліотт.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«Наполеон‎» вийде у кінотеатрах до Дня подяки, 22 листопада, а пізніше транслюватиметься на Apple TV+.

Трейлер

Постер

Disqus Comments Loading...