Настільний ігровий ПК Alienware Aurora R16 здатний розганяти Intel Core 14-го покоління до 6,1 ГГц

Опубликовал
Вадим Карпусь

Alienware оновила лінійку ігрових настільних комп’ютерів Aurora у корпусі Mid-Tower. Нова високопродуктивна система Aurora R16, за словами компанії, може розігнатися до частоти 6,1 ГГц для ефективної роботи із сучасними ресурсоємними іграми.

Alienware заявляє, що це перша система компанії, що працює на частоті понад 6 ГГц. Вона оснащена процесором Intel Core 14-го покоління та спеціально створеною материнською платою на базі чипсета Intel Z690. Для досягнення частоти більш як 6 ГГц потрібно скористатися перемикачем у BIOS. Конфігурація може включати до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5, накопичувачі SSD місткістю до 4 ТБ та дискретну відеокарту, починаючи з Nvidia GeForce RTX 3050 (8 ГБ GDDR6) та закінчуючи GeForce RTX 4090 (24 ГБ GDDR6X). Доступні інтерфейси Wi-Fi 6E та Ethernet 2,5 Гбіт/с.

Потужна начинка ігрового ПК доповнена стильним зовнішнім виглядом Aurora R16, який натхненний промисловим формфактором ігрового ноутбука Legend 3. Покупець отримає кубічний дизайн і корпус на 40% менший, ніж у торішнього R15, але при цьому підкреслюється можливість легкого доступу та модернізації компонентів. Для покращення системи доступні 2 слоти DIMM для оперативної пам’яті, 2 слоти M.2 PCIe для SSD-накопичувачів та додатковий слот для 3,5-дюймового жорсткого диска.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Система може похвалитися більшими повітрозабірниками та вихлопними патрубками, ніж R15. Компанія стверджує, що покращення сприяють зниженню загальної температури на 7% порівняно з R15, навіть попри збільшену потужність. На вибір користувача доступні повітряна та рідинна системи охолодження процесора.

Ігровий комп’ютер Alienware Aurora R16 доступний для замовлення за цінами від $2200 (за barebone-систему).

Джерело: engadget

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь