Рубрики Новини

Натхненний Winamp плеєр Plexamp став безплатним

Опубликовал
Юрій Орос

Запущений 2017 року компанією Plex натхненний класичним Winamp плеєр став безкоштовним, повідомляється в офіційному блозі.

Plexamp пропонує візуалізацію музичного ряду, інструменти для програмування міксів, а нещодавно його фішкою стала функція Sonic Sage, яка за допомогою ChatGPT створює унікальні списки відтворення, передає TechCrunch.

Безкоштовна версія Plexamp дає змогу користувачам відтворювати музику з власної бібліотеки або потокового сервісу TIDAL (підтримка high-quality audio та lossless audio). Серед інших функцій: безрозривне відтворення (gapless playback), вирівнювання гучності (loudness leveling) та плавні переходи між треками (smooth transitions). Користувачі можуть підбирати плейлисти вказавши свій настрій, як-от грайливий, сумний чи задумливий.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Платна підписка за 4,99 доларів на місяць, втім, залишиться. Сюди як раз входить ШІ-інструмент Sonic Sage, завантаження, мікси за артистом чи альбомом та деякі інші можливості.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос