Рубрики НовиниСофт

CEO X/Twitter Яккаріно заявила про 500 млн щоденних дописів на платформі — два тижні тому Ілон Маск розповідав про 100-200 млн

Опубликовал
Катерина Даньшина

Кому повіримо?

Нову статистику у 500 млн дописів на день для соцмережі гендиректорка X Лінда Яккаріно озвучила на конференції Khanference 2023, яка проходила 3-4 жовтня у Далласі. І виявилось, що вона дещо суперечить даним, якими кілька тижнів тому ділився сам Ілон Маск.

«Є 500-550 мільйонів користувачів щомісяця — тепер, можливо, буде 600 мільйонів щомісяця — і ви знаєте, що кожного дня в системі з’являється від 100 до 200 мільйонів дописів… Це багато матеріалу. І я не враховую ретвітів чи репостів…‎», — заявив він.

На той час повідомлення Маска стало одним з підтверджень того, як використання Twitter зменшилось з роками. З даними сайту Social Media Today, у 2013 році соцмережа мала у середньому 500 мільйонів публікацій на день.

Тим часом дані The Information свідчили про падіння кількості щоденно активних користувачів на 3,7% до 245 мільйонів, після того, як Ілон Маск придбав компанію.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Отже, які цифри правильні: Маска чи Яккаріно? Останні, очікувано стверджують у компанії.

Гендиректорка X підтвердила TechCrunch інформацію про «500 мільйонів публікацій на день», і зазначила, що соцмережа генерує 100 мільярдів показів на день. Розбіжність у цифрах двох керівників пояснюють тим, що Яккаріно брала до уваги усі публікації, включно зі 100 мільйонами оригінальних публікацій на день, 100 мільйонами відповідей на публікації щодня та 300 мільйонів публікацій цитат і репостів на X щодня.

«Платформа стала дуже комунікабельною — і багато публікацій взаємодіють з іншими», — кажуть в X.

Ось решта статистичних показників, якими поділилася Яккаріно:

  • Люди витрачають на X на 14% більше часу, а на перегляд відео – на 20%.
  • Зумери — найбільший і швидкозростаючий сегмент (майже 200 мільйонів щомісяця).
  • X має 100 мільярдів показів щодня.
  • Щодня у соцмережі реєструється 1,5 мільйона людей (що на 4% більше, ніж минулого року).
  • З червня кількість авторів на X зросла в 10 разів, і соцмережа вже виплатила творцям майже $20 мільйонів у межах програми збільшення реклами.

Джерело: Techcrunch

Disqus Comments Loading...