Не лише BMW — власники iPhone 15 нарікають на проблеми з бездротовою зарядкою в автомобілях General Motors

Опубликовал
Катерина Даньшина

Раніше користувачі поскаржились, що бездротова зарядка в BMW пошкоджує чипи NFC у нових iPhone, які відповідають за функції Apple Pay та цифрові автомобільні ключі.

Apple надіслала оновлення, яке виправило проблему, але, схоже, вона торкнулася й інших автовиробників. Власники iPhone 15 пишуть у соцмережах та на вебсайті Apple, що більше не можуть заряджати телефони в автомобілях Chevrolet, Cadillac і Buick.

Один користувач розповів, що його iPhone 15 Pro Max працював «бездоганно» у 2022 Chevy Silverado 2500 High Country — доки пристрій не оновився до iOS 17.1. Тепер телефон приймає заряд лише протягом «5-10 секунд».

Про схожі проблеми заявляють власники 2023 Chevy Bolt EUV, 2023 Chevy Traverse, 2024 Buick Encore GX Avenir та Cadillac XT6. Тим часом інші користувачі в коментарях пишуть, що моделі iPhone 14 Pro Max і iPhone 15 без оновлення iOS 17.1, продовжують нормально заряджатися в їхніх автомобілях.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

«Мій iPhone 12 Pro Max працював ідеально у 23 Chevy Traverse», — пише користувач на Reddit. «Я перейшов на iPhone 15 Pro Max близько 6 тижнів тому, і функція працює так само як описано в інших історіях: заряджається кілька секунд, а потім зупиняється».

Речник General Motors у заяві для The Verge сказав, що компанія знає про проблеми й проводить розслідування. В Apple ситуацію поки не коментували.

Disqus Comments Loading...