Рубрики НовиниІгри

Не тільки GSC Game World та 4A Games — всі учасники українського павільйону на Gamescom 2023

Опубликовал
Вадим Карпусь

На цьогорічній ігровій конференції Gamescom вперше буде представлений павільйон України. Завдяки цьому свої проєкти та сервіси зможуть представити не лише відомі українські студії, а також невеликі компанії-стартапи та інді-розробники. Український стенд на Gamescom 2023 розміститься на площі 100 м2 у бізнес-зоні холу 3.2 (C-050g, D-051g).

Мета українського павільйону – показати високий рівень досягнень української ігрової індустрії, продемонструвати інноваційні вітчизняні розробки, підтримати імідж України та залучити профільні інвестиції у галузь з боку міжнародних партнерів. Організаторами українського павільйону виступили студія VG Entertainment, конференція  Games Gathering та платформа GDBAY.

До ініціативи вже долучились понад 15 компаній-розробників та сервісів. Наразі вже відомо, що український павільйон на виставці Gamescom 2023 представлятимуть:

  • Організатори: VG Entertainment, Games Gathering, GDBAY;
  • Студії-розробники ігор: GSC Game World, Frogwares, Frag Lab, Fishing Planet, 4A Games, Tatem Games, Red Beat, Room 8 Group, Farom Studio, Bini Games, PlayToMax, Plazma Studio;
  • Сервісні компанії та платформи: Postmodern.ua, Drope.me, Values Value;
  • Комунікаційний партнер: Games Branding;
  • Технічний партнер: AMD;
  • Організація бізнес-нетворкінгу: MeetToMatch.

Зазначається, що досі триває відбір учасників українського павільйону на Gamescom 2023. То ж надалі перелік компаній ще може збільшитись.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Нагадаємо, GSC Game World привезе на конференцію Gamescom 2023 демо-версію гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Disqus Comments Loading...