Рубрики Новини

Netflix анонсував Stranger Things VR – гру у віртуальній реальності за серіалом «Дивні дива»

Опубликовал
Андрій Русанов

Netflix і Tender Claws анонсували Stranger Things VR, нову гру, яка буде випущена на основних платформах віртуальної реальності взимку 2023 року і дозволить грати за Векну (головного лиходія «Дивних див 4») та «помститися Одинадцяти та Хокінсу».

Stranger Things VR була представлена під час святкування Дня дивних див 2022 року коротким тизером, в якому були продемонстровані годинник, демогоргони та навіть поява Одинадцяти.

«Грайте за Векну у цій новій пригоді Stranger Things у віртуальній реальності», — йдеться в офіційному описі. «Станьте дослідниками невідомих реальностей, формуючи колективний розум та приручаючи порожнечу. Вдирайтеся у розум і викликайте кошмари у своєму прагненні помститися Одинадцяти та Хокінсу. Stranger Things VR — це психологічна гра в жанрі хорор/екшн, розроблена Tender Claws і на основні платформи віртуальної реальності взимку 2023 року.».

Курс Python developer від Mate academy.
Python дозволяє розробляти сайти, займатись аналітикою даних, навіть створювати штучні інтелекти. Навчайтесь з нами та отримайте гарантоване працевлаштування.
Отримати знижку на курс

Tender Claws раніше працювали над такими іграми, як Virtual Virtual Reality 1 & 2, The Under Presents, Tempest, Tendar та George in the Tub. «Дивні дива» – далеко не новий всесвіт у світі відеоігор та віртуальної реальності. Раніше виходили «Дивні дива: досвід віртуальної реальності», кілька мобільних ігор, мобільна та консольна гра під назвою «Дивні дива 3: The Game», також планувалася нині скасована гра «Дивні дива» від вже неіснуючої Telltale Games.

 

Disqus Comments Loading...