Рубрики НовиниКіно

Netflix поділився кадрами серіалу «Падіння дому Ашерів» за оповіданням Едгара Аллана По – він вийде 12 жовтня

Опубликовал
Андрій Русанов

Netflix показав кадри першого сезону серіалу «Падіння дому Ашерів» за мотивами твору Едгара Аллана По та постер з датою релізу шоу.

Серіал «Падіння будинку Ашерів» заснований на оповіданні, опублікованому в 1839 році. Його синопсис:

«У цьому зловісному серіалі, заснованому на творах Едгара Аллана По, безжальні брат і сестра, Родерік та Мадлен Ашер, перетворили Fortunato Pharmaceuticals на імперію багатства, привілеїв та влади. Але таємниці минулого розкриваються, коли спадкоємці династії Ашерів починають помирати від рук таємничої жінки з їхньої юності».

Серіал Майка Фленагана («Привиди», «Опівнічна меса») складається з восьми епізодів. У ролях Брюс Грінвуд (капітан Пайк у перезавантаженні «Зоряного шляху» Дж. Дж. Абрамса), Карла Гуджино («Привиди будинку на пагорбі»), Рахул Кохлі («Привиди маєтку Блай»), Карл Ламблі («Доктор Сон»), Саманта Слоян («Опівнічна меса»), Кейт Сігел («Окулус»), Генрі Томас («Привиди будинку на пагорбі»), Т’Ніа Міллер («Привиди маєтку Блай»), Сауріан Сапкота («Опівнічний клуб»), Метт Бідель («Опівнічна меса»), Кайлі Карран («Доктор Сон»), Паола Нуньєс («Погані хлопці назавжди»). Також з’явиться культовий Марк Хемілл («Зоряні війни»), Зак Гілфорд («Опівнічна меса»), Кеті Паркер («Привиди будинку на пагорбі»), Майкл Трукко («Опівнічна меса») та Малкольм Гудвін («Річер»).

В інтерв’ю під час знімання минулого року актриса Карла Гуджино поділилася своїми враженнями: «Це божевілля у кращому розумінні. У ньому досить багато дуже чорного гумору, але він справді торкається душі».

Курс Full-stack developer від Mate academy.
Fullstack developer вміє працювати як з фронтендом, так і з бекендом сайта. Закінчуйте з нами курс Full-stack developer та отримуйте можливість гарно заробляти!
Отримати знижку на курс

«Падіння дому Ашерів» вийде на Netflix 12 жовтня.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...