Рубрики НовиниКіно

Netflix показав тизер аніме-серіалу «Плуто» — екранізації манґи Наокі Урасави про наслідки війни роботів та людей

Опубликовал
Андрей Русанов

Netflix представив тізер аніме-серіалу “Плуто”, спінофом відомої манги Astro Boy. Її автора, Осаму Тедзуку, називають «Батько манги» або «Бог манги». Його творіння переосмислив автор відомого аніме «Монстр» Наокі Урасава разом з Такаші Нагасакі.

Опис відео говорить:

«Вбивство відбувається у впорядкованому світі, де роботи не здатні вбивати людей. Робот-слідчий Європолу Гезихт береться за справу, але таємниця стає ще глибшою, коли він не знаходить слідів людини на місці злочину. У пошуках правди Гезихт виявляє найзліший прояв ненависті, який коли-небудь бачила історія, те, що прагне зруйнувати світ».

Дія відбувається у далекому майбутньому, де люди та розумні людиноподібні роботи мирно співіснують після кількох років жорстокої війни. Сюжет подається через наслідки посттравматичного стресового розладу та пронизаний антивоєнним настроєм.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Гезіхт, німецький робот-детектив Європолу та ветеран війни, розслідує серію вбивств роботів та людей по всьому світу. Вбивця залишає на тілі жертви підпис: два загострені предмети, що стирчать з черепа і нагадують роги. Підказки приводять Гесіхта до розуміння, що вбивця — робот, що робить це першим випадком за останні 8 років, коли робот убиває людину. Сім з найкращих роботів, що залишилися, створених людством, знаходяться в списку вбивці, включаючи самого Гезихта. У ньому є й люди, пов’язані зі збереженням законів, які надають роботам та людям рівні права. Гезіхт повинен з’ясувати, хто стоїть за цими жорстокими вбивствами, перш ніж закінчиться час.

Офіційний синопсис серіалу:

«Прославився на 39-й Азіатській війні легендарний швейцарський робот Монблан жорстоко вбитий. Люди та роботи по всьому світу сумують за знаменитістю. Популярність Монблана зростала у повоєнні роки завдяки його відданості справі охорони навколишнього середовища та харизмі.

Ветеран війни, робот-детектив Європолу Гезіхт вирушає розслідувати трагічну кончину Монблана. У результаті слідства Гезихт виявляє докази існування загадкової сутності, відомої як «Плуто». Він дізнається про змову з метою знищення восьми спеціалізованих роботів з усього світу, які брали участь у війні. Змагаючись з часом, щоб врятувати тих, хто ще живий, Гезіхт бореться зі своєю пам’яттю, мораллю та миром, сповненим ненависті, відчайдушно намагаючись захистити тендітне співіснування людини та машини».

Серіал “Плуто” виходить на Netflix 26 жовтня 2023 року.

Джерело: Collider

Disqus Comments Loading...