Рубрики Новини

Netflix повідомив дату виходу третього сезону анімаційного серіалу Love, Death & Robots / «Любов, Смерть і Роботи» незвичайним тизером

Опубликовал
Максим Григор'єв

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував новий том антології «Любов, Смерть і Роботи», використовуючи дивний підхід. Кадри з першого та другого сезону вклинюються між промо інших великих шоу – «Корона» та «Ферзевий гамбіт». І лише наприкінці глядач дізнається про дату виходу анімаційного серіалу – 20 травня.

Досі немає подробиць про наступну хвилю короткометражок у збірнику та навіть кількість серій. За даними IGN, третій сезон отримає вісім епізодів, як і другий. Нагадаємо, том перший включав 18 серій і своє бачення представили Девід Фінчер («Мисливець за розумом») і Тім Міллер («Дедпул»). Фанатам залишається дочекатися травня, щоб з’ясувати, які режисери стоятимуть за новими короткометражками та в яких стилях анімації їх виконають.

Трохи пізніше Netflix виклав перші кадри з серіалу. На них можна побачити дівчину в космічному скафандрі, чоловіка та жінку у незвичних образах з величезною кількістю прикрас, та робота з епізоду першого сезону.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Disqus Comments Loading...