Рубрики Новини

Netflix розкриває таємницю «Скляної цибулі» у новому трейлері другого фільму «Ножі наголо»

Опубликовал
Андрей Русанов

Сценарист і режисер фільму «Скляна цибуля: Дістати ножі» – Раян Джонсон, у головній ролі, як і раніше, Деніел Крейг (детектив Бенуа Блан). До новачків франшизи відносяться Едвард Нортон, Жанель Моне, Кетрін Хан, Леслі Одом-молодший, Джесіка Хенвік, Мадлен Клайн, Кейт Хадсон і Дейв Батіста.

«Я запросив вас усіх на свій острів, бо сьогодні вночі буде скоєно вбивство. Моє вбивство», — повідомляє в трейлері персонаж Нортона, Майлз Брон. Схоже, що у центрі сюжету – мільярдер, який запросив друзів на вечірку із розслідуванням убивства на приватному острові.

«У нас був чудовий акторський склад в останньому фільмі, і я не знав, як можна перевершити його, але ми зрівнялися з ним. Досвід роботи – просто прийти на знімальний майданчик та зняти ці фільми – це так весело», – поділився враженнями Крейг.

Курс QA від Mate academy.
Найпростіший шлях розпочати кар'єру в ІТ та ще й з гарантованим працевлаштуванням.
Інформація про курс

Джонсон сказав, що Бенуа відіграватиме важливішу роль у сиквелі та додав:

«Таємниця не буде тим, що тримає глядачів на своїх місцях. Насамперед пам’ятайте, що ви знімаєте фільм і що він має бути драмою, а не лише головоломкою. Насправді це складно — створити гарну історію, яка здається унікальною, захопливою та емоційно задовольняє наприкінці».

Режисер також висловив сподівання, що Бенуа матиме довгий список справ, натякаючи на продовження франшизи.

За місяць до прем’єри на Netflix, з 23 листопада, прокат фільму здійснюватиметься у провідних американських кінотеатрах протягом тижня. Загалом «Скляна цибуля» буде показана приблизно в 600 кінотеатрах, перш ніж з’явиться на Netflix 23 грудня.

Перший фільм «Ножі наголо» виробництва Lionsgate став хітом у 2019 році. Netflix набув права на два його сиквели за $469 млн у 2021 році.

Джерело: The Hollywood Reporter

Disqus Comments Loading...