Рубрики Новини

Netflix випустив повноцінний трейлер анімаційного серіалу Love, Death & Robots / «Любов, Смерть і Роботи»

Опубликовал
Максим Григор'єв

Третій сезон «Любов, Смерть і Роботи» вийде вже 20 травня і Netflix випустив трейлер мультсеріалу. У новому сезоні будуть дев’ять короткометражок, зокрема – продовження серії першого тому «Три роботи».

Анімаційна антологія для дорослих створена Тімом Міллером («Дедпул») та Девідом Фінчером («Бійцівський клуб»). Прем’єра першого сезону відбулася у 2019 році, а другий вийшов у травні минулого року. Серіал-антологія схиляється до наукової фантастики, хоч містить широкий діапазон жанрів.

Видання Polygon опублікувало повний список назв та анотацій епізодів.

Онлайн-курс "Data Science with Python" від robot_dreams.
Навчіться користуватися бібліотеками Python для розв’язання задач дата-саєнтистики, обробки масивів даних та побудови ML-моделей.
Програма курсу і реєстрація

Три роботи: Стратегії виходу

Перший прямий сиквел історії серіалу від визнаного письменника-фантаста Джона Скальци. Трійця дроїдів повертається, щоб здійснити кругосвітню подорож, вивчаючи постапокаліптичні стратегії виживання людей до того, як людство було остаточно знищено.

Невдала подорож

Вітрильне судно, що полює за акулами, піддається нападу гігантського ракоподібного, чиї розміри та інтелект поступаються лише його апетиту. Заколот, зрада та черевомовлення із трупом. Це анімаційний режисерський дебют Девіда Фінчера.

Пульс машини

Коли дослідницька експедиція на поверхню місяця Іо закінчується катастрофою, астронавт змушена діставатися безпечного місця, тягнучи за собою тіло свого другого пілота, використовуючи при цьому потенційно руйнують свідомість наркотики, щоб впоратися з болем від власних травм.

Ніч мінімерців

Апокаліпсис зароджується, в буквальному значенні, на цвинтарі в цій уїдливій сатирі на зомбі, яка починається з сексу на цвинтарі та переростає в нашестя ходячих мерців повсюди – від центру Лос-Анджелеса до Ватикану.

Команда вбивць

Молоді, тупі та повні… крові американські солдати, що божеволіють від адреналіну, стикаються з ворогом, не схожим на жодного з тих, з ким вони стикалися раніше, в результаті експерименту ЦРУ, який стає по-справжньому до біса страшним. Від режисера «Кунг-фу Панди 2».

Рой

Історія про страх, секс і філософію на найдальших рубежах, коли двоє постлюдських учених вивчають бездумну расу інсектоїдів. Тім Міллер пише та режисує першу в історії екранізацію твору відомого автора кіберпанку Брюса Стерлінга.

Щури Мейсона

Ви знаєте, що у вас проблема боротьби зі шкідниками, коли вони починають відстрілюватися. Щурокаліпсис приходить до Шотландії, коли сварливий фермер робить рішучі кроки, щоб впоратися з навалою гризунів, що гіпереволюціонували.

У склепінних залах

Глибоко в горах Афганістану загону солдатів спецзагону чекає небезпечна робота зі звільнення заручника, який утримують терористи. Але справжнє зло, якому вони повинні протистояти, – це бог-старець, який має давню і жахливу силу.

Джібаро

Фантазія і жадібність об’єднуються у цій переосмисленій традиційній народній казці про сирен, чия пісня заманює чоловіків на вірну загибель. Але її чаклунство не діє на глухого лицаря Джібаро, і Золота жінка зачаровується ним. Так починається смертельний танець двох хижаків.

Disqus Comments Loading...