Рубрики Новини

Netflix зніме мультсеріал за франшизою «Мисливці за привидами» / Ghostbusters, його очолять автори фільму Ghostbusters: Afterlife

Опубликовал
Вадим Карпусь

Кінематографічний всесвіт «Мисливців за привидами» / Ghostbusters очікує на чергове розширення. Цього разу на шанувальників чекає вихід мультсеріалу.

Компанія Netflix оголосила про партнерство із Sony з метою створення нового анімаційного серіалу, заснованого на франшизі Ghostbusters. Поки що про новий проєкт розповіли дуже мало. Відомо лише, що його очолять два ключові автори, що стояли за фільмом 2021 року «Мисливці за привидами: З того світу» / Ghostbusters: Afterlife: Джейсон Рейтман (режисер та сценарист) та Гіл Кенан (сценарист). Вони стануть виконавчими продюсерами мультсеріалу. Поки що не уточнюється, коли саме мультсеріал Ghostbusters вийде на Netflix.

Цей анонс було зроблено у рамках щорічного заходу Netflix Geeked Week. Компанія вже поділилася інформацією про кілька проєктів, а надалі розповість про інші мультиплікаційні роботи. Четвер буде присвячений серіалу «Дивні дива» / Stranger Things, а в п’ятницю розкажуть про відеоігри.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...