Рубрики Новини

Netflix зняв екранізацію оповідання Стівена Кінга – фільм «Телефон містера Харрігана» виходить у жовтні

Опубликовал
Андрей Русанов

Netflix випустив трейлер екранізації оповідання Стівена Кінга «Телефон містера Харрігана». У трейлері Крейг, якого грає Джейден Мартелл («Воно» та «Дістати ножи»), спілкується з містером Харріганом, підстаркуватим мільярдером, якого грає Дональд Сазерленд.

Згідно з описом Netflix, фільм розповідає про спілкування Крейга та містера Харрігана за допомогою айфонів, які дозволяють їм залишатися на зв’язку після смерті старого. Трейлер виглядає зловісно: хлопчик залишає голосове повідомлення чоловікові після того, як той помер, внаслідок чого йому передзвонюють і хулігана, котрий приставав до нього, знаходять мертвим.

Деталь, що сильно відволікає увагу від того, що відбувається в трейлері – вік телефонів. Містерові Харрігану дають оригінальний iPhone, а пізніше у трейлері ми бачимо Крейга, що використовує iPhone 4 або 4S. Коротка історія, яку адаптує кінострічка, не належить до того періоду часу – вона була опублікована у 2020 році.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Фільм буде доступний на Netflix з 5 жовтня – на початку сезону страшних фільмів під Хелловін.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...