Рубрики НовиниІгри

Ніякого Ілона Маска ніколи не було в Cyberpunk 2077, розробник спростовує популярну теорію: «Хто придумав цю нісенітницю?»

Опубликовал
Андрей Русанов

Розробник Cyberpunk 2077 поклав край фанатській теорії про те, що гра містить камео Ілона Маска. За роки після запуску Cyberpunk 2077 в інтернеті накопичилося багато чуток, що той чи інший персонаж ніби-то є втіленням Маска.

Бізнесмен ніби-то вимагав надати йому таку можливість з двохсотрічним пістолетом у руці у студії CD Projekt RED під час запису реплік гри його тодішньою дівчиною Grimes – вона особисто підтверджує це у біографічній книзі Уолтера Айзексона (схоже, книга – ще той збірник байок – А. Р.).

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Старший дизайнер квестів Cyberpunk 2077 Патрік К. Міллс офіційно підтвердив, у наведеному вище відео не Маск. У відповідь фанату, який нібито помітив, що двійника Ілона Маска вилучили з гри, Міллс сказав: «Це був не Ілон Маск, він на нього зовсім не схожий. Хто придумав цю нісенітницю?».

З Міллзом можна погодитися: у збільшеному масштабі обличчя NPC насправді мало схоже на Маска. Зрештою, офіційне спростування є офіційне спростування.

Тим часом Cyberpunk 2077 з оновленням 2.0 стрімко нарощує кількість одночасних гравців у Steam. Зараз вона коливається біля позначки 150 000, хоча зазвичай становить близько 20 000. Кількість гравців значно зросте після виходу доповнення Phantom Liberty – воно теж  включає геймплейні зміни, тож багато хто не  поспішає починати нову гру зараз.

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...