Рубрики НовиниАвто

Нова комплектація Flash для електричного Ford F-150 — збільшена до 510 км автономність, великий екран та теплова помпа для батареї взимку

Опубликовал
Юрій Орос

Ford анонсувала нову комплектацію Flash для електропікапа F-150 Lightning 2024 модельного року. Модель отримала більший екран в салоні, подовжений запас ходу на одному заряді (порівняно зі стандартною версією) та теплову помпу, що має покращити роботу акумулятора в холодні дні.

Ford має на меті забезпечити для моделі Flash змогу проїхати на одному заряді до 510 км та зайняти проміжне місце між моделями Standard Range (480 км) й Long Range (560 км) автовиробника, передає The Verge.

Також включена в комплектацію Flash теплова помпа. Це відповідь клієнтам, які скаржилися на те, що батарея F-150 Lightning швидко розряджається в холодну погоду. Цей інструмент здатний підтримувати кращий температурний режим батареї протягом зимових місяців, та допомогти скоротити час зарядки, збільшивши запас ходу і продуктивність.

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Комплектація Flash включатиме 15,5-дюймовий сенсорний екран уже в базовому виконанні, який наразі доступний лише у комплектаціях Lariat та Platinum. F-150 Lightning Flash коштуватиме від 69 995 доларів і почне поставлятися наступного року.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Юрій Орос