Нова консоль Nintendo вийде у 2024 році – витік

Опубликовал
Андрей Русанов

Джерела сайту VGC повідомляють, що комплекти для розробки наступної консолі Nintendo вже роздані партнерським студіям, а її запуск заплановано на другу половину 2024 року.

Згідно з джерелами, консоль буде портативною, як і Nintendo Switch. Як мінімум одна з версій консолі отримає РК-екран, а не дорожчий OLED, щоб збалансувати зростання вартості інших компонентів та уникнути подорожчання пристрою.

Як і попередниця, нова Nintendo підтримуватиме картриджі.

Поки що немає інформації про зворотну сумісність консолей, але Nintendo раніше заявляла про бажання максимально сприяти переходу більш ніж 100 млн користувачів зі Switch на свою майбутню платформу. У разі виходу нової консолі без зворотної сумісності компанія стала б конкурувати сама з собою.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Експерти говорять про другу половину 2024 року як про оптимальний час запуску нової консолі, який може виправити фінансові справи Nintendo. До того ж цей час узгоджується із традицією компанії робити релізи у середині циклу конкурентів – Xbox та PlayStation.

 

Disqus Comments Loading...