Рубрики Новини

«Нова пошта» відновила доставку із закордонних інтернет-магазинів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія «Нова пошта Глобал» повідомила про відновлення постачання поштових відправлень із закордонних інтернет-магазинів. Наразі відновлено доставлення замовлень із будь-яких інтернет-магазинів США, Німеччини, Франції, Іспанії, Великобританії, Польщі, Туреччини та Італії. Наразі ведуться роботи, щоб також відновити постачання з Китаю.

Таким чином, через сервіс NP Shopping українці знову можуть замовляти необхідні товари в закордонних інтернет-магазинах, у яких немає прямого доставлення в Україну, та отримувати їх за своєю адресою, у будь-якому відділенні або поштоматі «Нової пошти».

Вартість постачання залишилась сталою, як і до війни, та залежить від ваги посилки: чим більша вага – тим нижча вартість доставлення кожного окремого кілограму посилки. Точну ціну можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping.

Як користуватися сервісом:

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс
  1. Необхідно зареєструватися на сайті NP Shopping. В особистому кабінеті можна отримати адресу для шопінгу, яку слід використовувати при покупках.
  2. Далі можна обирати бажаний інтернет-магазин, замовляти товари онлайн і для постачання вказувати отриману через NP Shopping адресу.
  3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping необхідно зареєструвати трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. А далі достатньо обрати будь-яке відділення «Нової пошти», поштомат або адресне доставлення кур’єром.

Каталог інтернет-магазинів, докладна інструкція щодо оформлення замовлення та інша інформація про сервіс доступні на сайті www.npshopping.com.

Disqus Comments Loading...