Рубрики Новини

Нове розширення Code Verify для браузерів робить використання веб-версії WhatsApp безпечнішим

Опубликовал
Тетяна Нечет

У партнерстві з Cloudflare створено розширення з відкритим кодом Code Verify для браузерів, що дозволяє підвищити безпеку WhatsApp Web. Про це повідомили у пресслужбі компаній.

“З сьогоднішнього дня ви можете використовувати Code Verify — розширення для веб-браузера з відкритим вихідним кодом, яке автоматично перевіряє справжність веб-коду WhatsApp, який отримує ваш браузер. Code Verify підтверджує, що ваш код WhatsApp Web не був підроблений або змінений”, — сказано у публікації.

WhatsApp використовує захист даних наскрізним шифруванням при їх передачі від відправника до одержувача. Тепер користувачі можуть бути впевнені й у тому, що їхні дані у веб-версії WhatsApp також захищені.

“Ми надали Cloudflare криптографічне хеш-джерело достовірності коду JavaScript для WhatsApp Web. Коли хтось використовує Code Verify, розширення автоматично порівнює код, що працює в WhatsApp Web, з версією коду перевіреної версії WhatsApp і опублікованої на Cloudflare. Якщо є які-небудь невідповідності, Code Verify повідомить користувачу”, — сказано у публікації.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Розширення з’явилося після запуску бета-версії WhatsApp для кількох пристроїв у 2021 року. Таким чином, спростили використання служби обміну повідомленнями з інших пристроїв (крім основного телефону). За даними WhatsApp, після запуску цієї функції кількість людей, які отримують доступ через веб-браузери, збільшилася.

Disqus Comments Loading...